Over Atelier33

Atelier 33 een uitdagende schilderwerkplaats!

Atelier 33 vind je in een unieke, natuurlijke omgeving. Het atelier is een warme, kleurrijke werkplek met een uitnodigende sfeer om te ontdekken hoe je schildersmaterialen kunt verwerken, waar je kunt experimenteren met het scheppend bezig zijn, maar is ook de plek voor verdieping in je werk en voor het opdoen van inspirerende ideeën.

Voor alle beeldende  activiteiten die Lia aanbiedt zijn dit voor haar belangrijke elementen bij creatieve uitingen:  - niet gebonden zijn aan de werkelijkheid - beleving - verdieping - ontdekking - beweging - uitdaging - loslaten - vrij voelen - vanuit eigen kracht creëren - eigen wijze van uitdrukken - authenticiteit - veilige omgeving - begeleiding.

Lia laat mensen graag de ontspanning van het schilderen en de daarbij behorende ontdekkingen en persoonlijke verrassingen ervaren. Het is een  manier om uit je hoofd te gaan en alleen bezig te zijn met materiaal, kleur en je gevoel te laten spreken. Ontspannende inspanning! 
Bij elke beeldende activiteit geeft Lia de wenselijke persoonlijke begeleiding.

Voor het deelnemen aan workshops of het volgen van de  cursussen tekenen/schilderen wordt geen 'talent' gevraagd maar nieuwsgierigheid en enthousiasme naar het onbekende.

De unieke en verrassende workshops kunnen ook op locatie gegeven worden. 

 

  DOEN, ZIEN, BELEVEN!